Kontakt

Mettedodo

- mit billedsprog

-Kontakt-

Kontakt

Min kreative vej hertil:

Kreativitet har altid haft en betydelig plads i mit liv. Jeg har tegnet siden jeg lærte at holde en blyant. Da jeg blev uddannet lærer var billedkunst et helt naturligt valg som linjefag. Der er altid en tegneblok og forskelligt grej i min taske når jeg er på farten. I forbindelse med et langstrakt sygdomsforløb fandt jeg store begrænsninger i at kunne udtrykke mig i ord, både det talte og det skrevne. Her blev billedsproget min redning. Jeg fik afløb for de dystre og forfærdelige tanker, følelser og oplevelser med papir og blyant. Billedsproget blev en vigtig del af min mentale redning. Langsomt fandt lyset vej til mine motiver og mit sind.


Familie, venner og kontakter har altid støttet og gennem de sidste mange år aftaget store dele af mine malerier. Andre er blevet givet væk som gaver til fødselsdage, bryllupper og andre mærkedage. I 2010 solgte jeg for første gang 2 malerier til en større institution. Det skabte ideen om at der var mere i det end ren hobby. Noget senere oplevede jeg, at det ikke kun var mine materialer der blev dækket ved salget. Jeg fik styr på regnskab, revision og B-skat.


I foråret 2017 var der mod til at gå offentligt med mine malerier. Jeg fik lavet min Facebook-profil Mettedodo. Dodo var det kælenavn min kære søster gav mig da hun var helt lille og kaldte mig det i årevis. Derfor var navnevalget helt naturligt for mig. Den hengivenhed hun viste mig var med til at forme mig som person og min kreativitet.


Med min hjemmeside er mit håb at nå længere ud og skabe kontakter.


Du kan altid skrive til mig på mdw@mettedodo.dk


Mette Wolfram

Platanvej 9, 2. tv

6700 Esbjerg


E-mail: mdw@mettedodo.dk


Hvis du klikker her bliver du da lige sendt videre til min Facebook side!

 
 
 
 

Kunst

Privat hjemmeside


-Oplev mit billedsprog


Kontakt mig på:


mdw@mettedodo.dk

Mettedodo.dk

-Forside

-Galleri

-Om

-Kontakt

© Copyright. All Rights Reserved.