Mit arbejde

Mettedodo

- mit billedsprog

-Mit arbejde-

Mit arbejde

-Husk at kigge med på mine "trin for trin"

lidt længere nede.

Forud for hovedparten af mine malerier er der en tanke eller et helt mylder af tanker.. Der kan gå måneder eller ligefrem år fra jeg har haft følelsen, været i stemningen eller har haft en hel masse tanker, til det endelige maleri.


Inde i mig lever historien om billedet og jeg bruger min viden om farver, teknikker og virkemidler til at give min historie et billedsprog.


I min proces er der en karakteristisk linje af stadier. Jeg oplever noget, der skaber tanker, som bliver til en historie. Det afføder en række skitser og farveprøver. Rigtig mange skitser bliver aldrig til mere end blyant på papir. Nogle gange kræver historien, at den får lov til at komme til udtryk på lærredet. Så søger jeg inspiration, undersøger teknikker og afprøver materialer. Først efter mange forberedelser sker der noget på selve lærredet. Men når jeg endelig griber penslen, så stopper jeg helst ikke før det er færdig. Også selvom det betyder, at natten må tages i brug.


Jeg finder inspiration i min hverdag, i mødet med mennesker, i forskellige medier og i studiet af andre kunstneres liv og værker.


Mine billeder får aldrig en skrevet titel. Den manglende titel skyldes samtalen med personer, der giver mig feedback. Jeg oplever hyppigt at den historie, der opstår i et andet menneske er en anden end det jeg forsøgte at ytre. Denne forskellighed giver mig enorm glæde og yderligere inspiration.


Min mand, gode venner, kolleger og elever er ofte nysgerrige og giver mig vigtige reaktioner på det jeg laver. Det betyder ofte at jeg kan gøre mit udtryk bedre og at historien bliver fortalt med større tydelighed. Jeg bruger mit netværk til at få en fornemmelse af om jeg rører ved noget vigtigt.


Mine malerier indeholder som sagt altid en historie og jeg håber der opstår tanker eller følelser hos dig, når du ser mine billeder.
DE SKÆVE HUSE

Min mand kalder kærligt . billeder med de skæve bygninger for "jazz byer"

50x50cm. Solgt
15x15 cm. 200,- pr stk.
30x40 cm. Buet kant. 800-
10x10 cm. 100- pr stk

Trin for trin på stort lærred

Trin for trin da "ulven" kom til syne

Da der i  planløs "fingermaling" gemte sig en sommerfuglepige

Kunst

Privat hjemmeside


-Oplev mit billedsprog


Kontakt mig på:


mdw@mettedodo.dk

Mettedodo.dk

-Forside

-Galleri

-Om

-Kontakt

© Copyright. All Rights Reserved.